Perşembe , Nisan 18 2024

FERİZCAN’DAN ESKİ BAŞKANLARA ZİYARETLER  SÜRÜYOR

Fethiyespor Kulübü Başkan Adayı Mustafa Ferizcan, kulübe  geçmiş dönmelerde başkanlık yapmış eski başkanlara ziyaretlerini sürdürüyor. Fethiyespor kulübüne başkan adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalara hızlı bir başlangıç yapan Mustafa Ferizcan, üye ziyaretlerinin yanı sıra kulübe geçmiş dönemlerde başkanlık yapan eski başkanlara ziyaretlerini sürdürüyor. Mevcut başkan Okan Uysal’a yaptığı ziyaretle çalışmalarına başlayan Fethiyespor Kulübü Başkan Adayı Mustafa Ferizcan geçmiş dönem başkanlık yapan İsmail Öztürk ve Nejat Ece’yi ziyaret etti.Her iki ziyarette de eski başkanlar tarafından oldukça samimi karşılanan Mustafa Ferizcan, gördüğü ilgi ve alakadan dolayı çok memnun kaldığını dile getirdi. Yapmış olduğu ziyaretlerin 3 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan seçim çalışması olmadığını belirten Fethiyespor Kulübü Başkan Adayı Mustafa Ferizcan, “Yapmış olduğum bu ziyaretler birer vefa ziyaretidir. Geçtiğimiz dönemlerde başkanlık yapmış olan büyüklerimizi ziyaret ederek onların tecrübelerinden yararlanıyoruz. Kongre çalışmalarımız oldukça hareketli ve bir o kadar da güzel geçiyor. Kulübümüz üyelerinden ve Fethiye halkından çok güzel  duygu ve düşünce alıyorum. Bu da beni ve arkadaşlarımı çok mutlu ediyor ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” diye konuştu.

Fethiyespora başkan adaylığını açıkladığı için ve zor bir yola ilk adımı attığı için Mustafa Ferizcan’ı kutluyorum diyerek sözlerine başlayan 2006 yılında Fethiyespora Başkanlık yapmış isimler arasında yer alan  iş adamı Nejat Ece, “Mustafa Ferizcan ve listesindeki arkadaşları tebrik ediyorum. Ama zor bir yola başladıklarını da hatırlatmak isterim. Fethiyespor başkanlığı onurlu bir makam olduğu kadar da ateşten gömlektir. Mustafa Ferizcan bu işin içinden gelmiş bilgi ve birikimli bir kişidir. Zaten tecrübesini de Fethiye Belediyespor Basket Takımını getirdiği noktadan da anlayabiliyoruz. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …