Cuma , Nisan 26 2024

Ekim Ayı 2. Oturum Gerçekleşti

Fethiye Belediyesi Ekim Ayı Belediye Meclis toplantısı ikinci oturumunda 5 gündem maddesi görüşüldü. Tüm gündem maddeleri oy birliği ile geçti.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ekim ayı karar özeti okundu. 2020 yılı ekim ayı meclis toplantısında gerekli inceleme ve araştırmanın yapılabilmesi için Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Fethiye Belediyesi, 2021 Mali Yılı Performans Programı ile ilgili hazırlanan plan ve bütçe komisyonuna giden madde oy birliği ile kabul edildi.

2020 yılı Ekim ayı meclis toplantısında gerekli inceleme ve araştırmanın yapılabilmesi için Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderilen gündem maddesi hem komisyonda hem de mecliste oybirliği ile geçti.

2020 yılı ekim ayı meclis toplantısında gerekli inceleme ve araştırmanın yapılabilmesi için tarife komisyonuna havale edilen 2464 sayılı belediye gelirleri kanununun 15’inci, 21’inci, 56’ıncı, 60’ıncı ve 84’üncü maddelerinde yer alan bazı maktu vergi, harç ve ücretlerini kapsayan 2021 mali yılı Fethiye Belediyesi Gelirleri ve Harçlarını İlişkin Tarife cetveli, tarife komisyonu tarafından incelendi ve oy birliği ile kabul edildi.  İlgili madde mecliste de oy birliği ile geçti.

2020 yılı ekim ayı meclis toplantısında gerekli inceleme ve araştırmanın yapılabilmesi için Diğer İşler ve Yönetmelikler Komisyonuna havale edilen Fethiye Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında Yönetmeliği ile ilgili hazırlanan Diğer İşler ve Yönetmelikler Komisyonu’na görüşüldü. Bu madde de oy birliği ile hem komisyondan hem de meclisten geçti.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …