Cuma , Nisan 26 2024

5 YILDIZLI OTEL MÜDÜRÜNÜN KAMYONETLİ TATİLİ

Liberty Hotels Lykia ve Sentido Lykia Resort & Spa Genel Müdürü ve Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) Başkan Yardımcısı Mehmet Biçer, kamyoneti ile yaptığı tatil ile doğa sevgisini gözler önüne sererken alternatif turizme de dikkat çekti.

Deneyimli turizmci, kamyoneti ile yaptığı tatil ile doğaya olan tutkusunu gözler önüne seriyor. Doğaya duyduğu sevgiyi her zaman dile getiren ve doğa tutkusunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gösteren Mehmet Biçer, kamyoneti ile yaptığı tatil de büyük beğeni topladı.

Hafta sonunda Fethiye yaylalarına çıkarak doğa ile buluşan Mehmet Biçer, kamyonetinin üstüne kurduğu çadırı ve havuzu ile tatilin keyfini çıkardı. Yaptığı hafta sonu tatilini “Kamyonet özgürlüktür” diyerek sosyal medyadan paylaşan Biçer, “Doğayı ve farklı yerlere seyahat etmeyi seviyorum. Her hafta sonu için farklı bölgelerde dağ, deniz, tarih vs. tatiller programladım ve uygulamaya geçtim. Ayrıca kamyonetle tatil ucuza yapılabilecek riski az bir turizm yatırım modelidir” dedi.

Uçan genel müdür olarak da tanınan Biçer, yaptığı hafta sonu tatili ile alternatif turizme de dikkat çekti.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …