Perşembe , Nisan 25 2024

Demir: “Türkiye’nin Gündemine Oturduk”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir pandemi sürecinde halka sundukları destek ve hizmetle Türkiye’de gündem olduklarını anlattı.

“PANDEMİ SÜRECİNDE FETHİYE HALKI ÖZVERİDE BULUNDU”

Yirmi beş yıl sonra CHP’nin Alim Karaca ile Fethiye Belediyesi’ni kazandığını hatırlatan Demir, Büyükşehir de CHP’de olduğu için uyumlu bir takım olarak çalışıldığını dile getirerek pandemiyle mücadele sürecini anlattı: “Pandemi döneminde tüm çalışmalarımıza Fethiye halkı müthiş bir destek verdi. 2270 koli maya dağıttık ve kolilerinin üzerinde CHP logosu yoktu, -Fethiye Halkımızın Hediyesidir- diye dağıtıldı. Aynı zamanda 65 yaş üzeri sokağa çıkamayan partili ve partisiz ayırt etmeden evlerine önemli ihtiyaçlarını götürdük. Aynı zamanda bu sokağa çıkma yasağında hayvanları da unutmadık onlara da bir kamyon mama tedariği sağladık. Tüm sokaklara mamalar dağıtıldı. Tüm bu süreçte Fethiye halkı çok özveride bulundu. Bahçesinde kirazı olan kirazı bağışladı, patlıcan serası olan serasını bağışladı. Ücretsiz olarak bu bağışlar tüm Fethiye halkına dağıtıldı.

“DESTEK VE DAYANIŞMADA KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDİK”

Fethiye’nin gelir düzeyi yüksek gibi görünse de çok göç aldığını dile getiren Demir, bu süreçte yoksullukla da mücadele ettiklerini söyledi: “Biz bunların üstesinden gelmeye çalışırken hayırsever vatandaşlarımız da CHP’ye destek oluyor. Pandemi sürecinde 300’ye yakın öğrenciye tablet dağıttık. Devletin dağıtamadığı tableti biz Fethiye İlçe Örgütü olarak dağıttık. Gerçekten yoksul, ihtiyacı olan ailelere dağıttık. Bununla birlikte devletin dağıtamadığı maskeyi biz 20 binin üzerinde evlere dağıttık. Bunları nasıl gerçekleştirdik derseniz; gerçekten Fethiye’de önemli bir çevremiz var. Hayırsever dostlarımız, ekip arkadaşlarımız çok önemli destek verdiler. Tüm bu süreçte biz hiçbir şeyi unutmadık. Deniz Gezmiş’leri, Hüseyin İnan’ları, Yusuf Aslan’ları unutmadık. Cumhuriyet Gazetesi’nde manşet olunca evlere 2000 tane Cumhuriyet ve Sözcü Gazetesi dağıttık. otuzun üzerinde cami boyadık, sağcısı solcusu ayırt etmeden destekte bulunduk. 500 çuval patates ve soğan ve kolonya dağıtırken de vatandaşımızın hangi partili olduğuna bakmadık. Muhtarların yanında olduk ve Türkiye’nin gündemine oturduk. Bir yılda 118 tane etkinlik yaptık ve bu etkinliklerde de kimseyi ötekileştirmedik.”

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …