Perşembe , Nisan 25 2024

Demir, 6 Ton Patates Dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Fethiye’nin çeşitli mahallelerinde ihtiyaç sahibi ailelere 6 ton patates dağıttı.

Göreve geldiği günden bu yana, yaptığı hizmetlerle vatandaşların kalbinde taht kuran  Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı  Mehmet Demir, çalışmalarına hız kesmeden aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Fethiye’nin bazı mahallelerinde çuvallarla ihtiyaç sahibi ailelere patates dağıtan Demir ve ekibi, yine başka mahallelerde olan ihtiyaç sahibi vatandaşların kapısını çalarak patates dağıtımı yaptı.

CHP Fethiye İlçe Teşkilatı olarak her zaman hizmet için mücadele edeceklerini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Fethiye’ de hayırsever kardeşlerimize buradan teşekkür ediyorum. Sebebi ise müthiş derece de bizlere destek vermeleri. Onların destekleri olmasa biz bunları yapamayız. Geçtiğimiz günlerde ilçemizin bazı mahallelerinde ihtiyaç sahibi ailelerimize patates ve soğan dağıtımı yapmıştık.Bugünde 1000 çuval patatesimizi vatandaşlarımıza ulaştırdık.  Daha önce Kesikkapı Mahallesi ve Taşyaka Mahallemize dağıttık. Bugün Pazaryeri mahallesi, Menteşe mahallesi, Çatalarık ve Cami mahallelerine dağıtıyoruz” dedi.

“HİÇ KİMSEDEN BİR BEKLENTİMİZ YOK”

Gayelerinin ve amaçlarının her zaman çok çalışmak olduğunu da ifade eden Demir, “Biz buradan Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkın yanında olduğumuzu bir daha gösteriyoruz. Bizi eleştirenler oluyor. Eleştirenlere de şu cevabı veriyorum;” Arkadaşlar biz yapıyoruz. Garibana ulaştırıyoruz. Sizlerde bizim yaptığımızın onda birini yapın sizleri de görelim” diyoruz. Biz bunları yaparken hiçbir menfaat beklemiyoruz. Parti ayırımı yapmıyoruz. Ne sağcı, ne solcu, Ne CHP,  nede AK Partili olarak değil biz gerçekten gariban, yoksul yardıma ihtiyaç insanlara yardım ediyoruz. Bunu yaparken de hiçbir menfaat beklemiyoruz. Gerçekten bu pandemi döneminde ben gece beş buçukta hale gittim. Halde çöpten domates, patates, biber toplayan gördüm. Bazıları Fethiye’de gariban var mı? diye soruyor. Gelsinler bende şuanda 3 Bin  200 tane gariban, yardıma ihtiyaç insanların listesi var. Ben bu listeyi yapana kadar bende bilmiyordum bu kadar olduğunu. İki yüz,  üç yüz anca diyordum ama rakamı görünce elimden gelen desteği vermeye çalışıyorum. Önümüzdeki günlerde de bir yumurta fabrikasının sahibi 20 bin tane yumurta bağışlayacak. Onları da dağıtıma çıkacağız” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …