Cuma , Nisan 19 2024

Darp Edilen Şahıs Hayatını Kaybetti

Fethiye İlçesi’nde 07.03.2021 Pazar gününün ilk saatlerinde darp edilerek ağır yaralı olarak Mustafa Ümit Tekmanlı (41)’yı özel bir hastanenin acil girişine bırakıp kaçtıkları öğrenildi. Darp edilen ve durumunun ağır olduğu belirlenen Mustafa Ümit Tekmanlı’nın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi. Olayın faillerin bulunması için Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Aradan geçen 10 saatlik özverili çalışma ile 5 kişinin gözaltına alındı.

Fethiye’de kavga ile başlayan olayda dağa kaldırılarak ağır bir şekilde darp edilerek özel bir hastanenin acil girişine getirilerek bırakıldığı öğrenildi. Yetkililerden edinilen bilgilere göre, “Hastanenin kapısına bırakılan Mustafa Ümit Tekmanlı durumunun ağır olduğu hayati tehlikesinin bulunduğu, Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekiplerine bildirdiği öğrenildi. Daha sonra yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri tarafından yaralı şekilde hastaneye getirip bırakıp hastaneden kaçan üç şahıs peşine düştüğü belirtildi. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri kısa sürede Fethiye İlçesinde Ormanlık alanda yaşanan olayı gerçekleştiren şahıslar olduğu bilgisine ulaşıldığı vurguladı. Bu şahıslara ulaşılmasıyla da olaya iştirakli olduğu tespit edilen iki şahsın daha iştirakli olduğu tespit edildi. Bu iki şahsında yakalanması 10 saatlik özverili çalışmanın ardından gözaltına alınmasıyla sonuçlandı.

Mustafa Ümit Tekmanlı isimli şahısın öldürülmesi ile sonuçlanan ve ardından yapılan gözaltılar U.K, O.İ, S.K, C.E ve K.K isimli şüphelilerin Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğündeki tahkikat işlemleri devam etmekte olup, işlemlerin akabinde Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edileceği öğrenildi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …