Çarşamba , Nisan 24 2024

CUMHURİYET KADINLARI GENEL KURUL YAPTI

                                                                                     CUMHURİYET KADINLARI GENEL KURUL YAPTI

Cumhuriyet Kadınları Derneği, Ankara’da 8. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Genel kurulda Canan Arıtman tekrar başkan seçildi. Türkiye’deki CKD şubeleri gibi Fethiye Şubesi de genel kurula katılarak oy kullandı

CKD 8. Olağan Genel Kurulu Ankara Plaza Otel’de 18-19 Şubat tarihlerinde 95 şubeden 65’i katılarak 560 kişilik bir katılımla gerçekleşti. Tüm Türkiye’deki CKD şubeleri gibi Fethiye Şubesi de genel kurulda yerini aldı. CKD Fethiye Şubesi yönetim kurulu üyesi Ebru Oğuzhan Yeter, Suna Kumyol ve Zahide Banihashen katıldı. Genel Kurulda Zahide Banihashen delege olarak oy kullandı.

Genel kurula partilerden ve demokratik kitle örgütlerinden destek katılımı ve mesajları dikkat çekti.

CKD Yönetim Kurulu Üyesi ve Tohum koordinatörü Suna Kumyol, genel kurulda tüzükte yapılması gereken değişiklikle ilgili söz aldı. Türkiye’nin çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirten Kumyol, bu dönemde birlik için çalışmak gerektiği mesajını verdi.

Fethiye’de yerel tohumlarla ilgili yaptıkları çalışmalarla takdir toplayan CKD Fethiye Şubesi, genel kurulda yerel tohumla ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı. Diğer şubelerden gelen CKD üyeleri, yerel tohum hakkındaki çalışmaları ilgiyle dinlerken yanlarında getiridkleri yerel tohumları da CKD Fethiye Şubesine teslim ettiler.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …