Cuma , Nisan 19 2024

Çiftçi ve Şappak Ailesi Nişanlandı

Fethiye’de yeni Avukatlık hayatlarına adım atan Hacer Çiftçi ve Yüksel Şappak hayatlarının her bölümünde beraber olmak üzere nişanlandılar. Nişan merasimine gelin ve damattın aile yakınları meslekten avukat arkadaşlarının katıldığı gözlendi. Karacabey Restoranda 02.20.2020 Pazar günü yapılan Nişan merasiminde İsmail Aydın tarafından yapılan dualar ile çifte Nişan Yüzükleri takıldı.
Fethiye’nin yakından tanıdığı Mehmet Çiftçi, Büyük kızı Hacer Çiftçi’yi kendisi gibi Avukat olan Yüksel Şappak ile Karacabey Restoranda 02.20.2020 Pazar günü yapılan Nişan merasiminde nişanlandılar. Kız tarafı Mehmet Çiftçi ve ailesi ile Damat Yüksel Şappak Anne Zübeyde ve Baba Muhmut Şappak davetli misafirleri kapıda karşılayarak yerlerini gösterdiler. Nişan merasimi için gelen konuklara tandır kebap ikram edildi. Nişan merasiminde İsmail Aydın tarafından yapılan dualar sonrası nişan yüzükleri takıldı. Pırıl pırıl iki genç çiftin mutlulukları gözlerinden okuyordu. Baba Mehmet Çiftçi takı sırasında gözlerinin dolması nedeniyle takıları annesi tarafından takıldı. Gecenin ilerleyen saatlerin takılar takıldı. Hoş sohbetler eşliğinde nişan merasimi sona erdi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …