Cuma , Mart 29 2024

Camiler Belediye Ekiplerince Temizleniyor

Seydikemer Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı nedeniyle ilçedeki camileri tek tek temizliyor. Cami Temizlik Timi, Ramazan ayı boyunca her gün ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerdeki camilerin halılarını temizlerken, her yerin dip köşe temizliğini de yapıyorlar. 

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “İlçe Merkezinde 11, kırsaldaki mahallelerimizde 189 cami olmak üzere toplamda 200 camimizin temizliğini, ekiplerimizce yapıyoruz. Mübarek Ramazan ayı ve hemen ardında Ramazan bayramı sebebiyle vatandaşlarımızın daha temiz ve daha hijyenik yerlerde ibadetlerini yapmaları, bizim için çok önemli. İbadethanelerimiz bizlerin kutsal, manevi yerlerimiz. Seydikemer Belediyesi olarak her konuda vatandaşlarımızın yanındayız ve onların hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Ramazan bayramına kadar ilçe genelindeki tüm camilerimizin temizliği bitmiş olacaktır.” dedi.

3 kişilik Cami Temizlik Timi, ayrıca camları ve ayakkabılıkları, mihrap, kürsü, minber gibi camilerin her yerini, dip köşe temizliyorlar. Seydikemer Belediyesi, camilerin temizliğinin yanı sıra bakım, onarım ve tadilatları da düzenli olarak yapıyor.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …