Cuma , Mart 29 2024

Bir Kadın Cinayeti Daha!

Fethiye’de 10 yıllık eşini bıçaklayarak öldüren cani koca kayıplara karıştı. Olay, Pazaryeri Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre iki çocuğu ile birlikte yaşayan Y.T.A. ve S.A. çifti nedeni henüz belli olmayan bir neden ile sabah saatlerinde tartıştı.

Olay, Fethiye’nin Pazaryeri Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre iki çocuğu ile birlikte yaşayan T. Y.A. (30) ve S. A. (27) çifti henüz bilinmeyen nedenle tartıştıktan sonra T. Y.A. eline geçirdiği ekmek bıçağıyla 10 yıllık eşini karnından ve başından bıçaklayarak öldürüp, motosikletle kayıplara karıştı. Dün sabah saatlerinde T.Y.A.’nın babası M.A. erken saatlerde oğlu ve gelinin oturduğu eve gelip kapıyı açtığında gelinini kanlar içinde gördü. Hemen çevredeki komşulardan yardım istedi. Binadaki diğer sakinler, hemen polisi arayıp, cinayeti haber verdi. Olay yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri eve geldiğinde S. A.’nın yaşamını kaybettiğini tespit etti. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ve araştırma ekipleri, cinayetin işlendiği evde geniş çaplı inceleme yaptı. Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı inceleme ve araştırmanın ardından S. A.’nın cenazesi, Fethiye Belediyesi cenaze aracına alınarak, ön otopsi için Fethiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …