Perşembe , Nisan 25 2024

Başkan Sağır Basını Uutmadı

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını unutmadı.Seydikemer’de bir restoranda düzenlenen yemekli programda yedi yirmi dört çalışan gazeteciler gönüllerince eğlendi.

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını unutmadı. Başkan Sağır, ilçede bulunan Ardıç Restoranda gazetecilere özel yemekli eğlence programı düzenledi. Geceye ulusal ajans ve yerel basında çalışan gazetecilerin yanı sıra gazete ve televizyon patronları da katıldı. Gazeteciler gecede müzik eşliğinde dans ederek adeta stres attılar.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer ile ilgili ulusal ve yerelde haber yaparak ilçenin tanıtımında büyük katkı sağlayan basın mensuplarına teşekkür etti. Sağır, “Fethiye ve Seydikemer’deki gerek ulusal ajanslar gerekse yerel basını ilçemizde misafir ettik. Bu geceye katılan tüm basın çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdılar, şereflendirdiler. Onları ilçemizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Ben tüm esnaf ve ilçemiz adına hepsine teşekkür ediyorum. Basın bizim gözümüz, kulağımız. En büyük tanıtım materyalimiz. Bizlerin gazetecilerle olan samimiyetimiz bizim Oda başkanı olmamız, onların gazeteci olmalarıyla ilgili değildir. Yıllardır alışılagelen bir dostluğumuz ve arkadaşlığımız var. Bugünde bir vesile olarak bir araya geldik. Bugünü ilçemizde tek basın olan Seydikemer Postası gazetesi sahibi Zekeriya Şahin ile birlikte hazırladık. Bayramlar bu işin gün anlamında bir simgesi. Biz bugün dostlarımızla bir aradaydık” diye konuştu.

Seydikemer Postası gazetesi sahibi Zekeriya Şahinde, “Öncelikle başkanıma bize böyle bir gece hazırladığı için teşekkür ediyorum. Basının yedi yirmi dört mesai gözetmeksizin çalıştığının farkında. Başkanımız Harun Sağır, bana bizlerin bir gecede olsa eğlenmemize vesile olmak için böyle bir gece düzenlemek istediğini söyledi. Bende kendi düşüncemi söyleyip karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak böyle bir gece hazırladık. Ben de başkanıma bize böyle bir günde yalnız bırakmayıp, eğlence programı düzenlediği için teşekkür ediyorum ve tüm basında çalışan arkadaşlarımızın basın bayramını tebrik ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …