Cuma , Mart 29 2024

Başkan Otgöz Asfalt Denetiminde

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Çaltıözü Mahallesi’nde devam eden asfalt kaplama çalışmalarını ziyaret ederek yapılan çalışmaları gözlemledi.

Asfalt kaplama çalışmalarına ara vermeden devam eden Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına Çaltıözü Mahallesi’nde devam ediyor. Devam eden asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi. Bölge halkı ile bir süre sohbet eden Başkan Otgöz, belediyenin sürdürdüğü çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

 

HİZMET DEVAM EDECEK

Asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürdüklerini aktaran Başkan Yakup Otgöz, şunları söyledi: “Hedefimiz büyük, gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Bütçe sıkıntımız yok ama cenabı allah yardım ettiği müddetçe gideceğiz. Havalar soğuduğu zaman hava koşullarından dolayı çalışmalarımıza ara vereceğiz. Şimdi yollara sathi asfalt seriyoruz. Parke çalışmalarımız devam ediyor. Asfalt ve parke çalışmaları yaparak mahallelerimizi tozdan ve çamurdan kurtarıp modern görünüme kavuşturacağız. Vatandaşlarımıza ve kendimize bu konuda söz verdik.  Mahallelerimizde çok daha güzel hizmetler yapmayı hedefliyoruz. Seydikemer’de yaşayan her bir vatandaşımız bu hizmetleri fazlasıyla hak ediyor. En büyük çabamız vatandaşlarımıza yapılması geç kalınmış hizmetleri hızlı bir şeklide yapmaktır. Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü bu konuda üstün bir gayret göstermekte çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorlar. Hep birlikte ilçemizin gelişip güzelleşmesi için çalışıyoruz.  Her zaman söylediğim gibi “Biz birlikte Seydikemer’iz.” şeklinde konuştu.

 

HEDEFLERİMİZE BİR BİR ULAŞIYORUZ

Çaltıözü Mahalle Muhtarı Muhsin Alaşan, “2014 yılındaki seçimden sonra Yakup başkanla yapmış olduğumuz toplantılarda bizlere söz vermişti mahallelerimizde bir tane çamurlu yol bırakmayacağız diye, Allah razı olsun şuanda görüyorsunuz, biz çocukluğumuzda asfaltı otobüs yollarında Kaş-Antalya yollarında gördük, aynı şekilde parke yollarını da il ilçe yollarında gördük. Yakup başkan ucra köşelere asfaltı ve parkeyi getiriyor. Bizleri Hedeflerimize bir bir ulaştırıyor, mahalle halkımız ve muhtarlık adına kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz, Allah onları başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

Asfalt inceleme gezisinde Başkan Yakup Otgöz’e, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Fen İşleri Müdürü Muammer Acar, Çaltıözü Muhtarı Muhsin Alaşan da eşlik etti. Başkan Yakup Otgöz’ün yapılan asfalt incelemeleri vatandaşlarımızın kazasız belasız yol almaları için kurban kesilip duasının okunmasıyla son buldu.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …