Cuma , Nisan 19 2024

Başkan Karaca’ya Teşekkür Ettiler

Fethiye Belediye personeli banka promosyonları nedeniyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür edip, hediye takdim ettiler. Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve Güzide Özkaya, İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Doğan ve personeller, Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler. Belediye personellerinden Aysu Yenigün, kesintisiz banka promosyonu aldığı için Karaca’ya teşekkür etti. Tüm personel kendi aralarında aldıkları hediyeleri Karaca’ya takdim etti. Aynı zamanda Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan KHK’lı personeller, banka promosyonu için Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ AYRICA ZİYARET ETTİ
Aynı zamanda Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan KHK’lı personeller, banka promosyonu için Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular. Ziyarette KHK’lı personeller Belediye Başkanı Alim Karaca’ya banka promosyonu ve maaşların tam gününde yatmasından dolayı teşekkür ettiler. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Fethiye Belediyesi’nde kadrolu, memur, KHK’lı her statüdeki personelimize banka promosyonlarımızı yatırdık. Görev yaptığım sürece promosyonlar kesintisiz emekçi personelimize dağıtılacak. Maaş konusunda şimdiye kadar hiçbir sorun olmadı. Hepsi zamanında personelimizin hesabına yattı. Tüm Türkiye’de birçok belediye pandemiden dolayı etkilendi. Ancak biz hesabımızı kitabımızı iyi analiz ettik ve özellikle personellerimizi mağdur etmemek için çaba sarf ettik. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …