Perşembe , Nisan 25 2024

Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol asfalt ekibi, Kayaköy ara sokaklarının büyük bir bölümünde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü asfalt timi, kısa sürede Kaya İlkokulu önündeki yolu asfaltlayarak hizmete açtılar.

Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun mesai ile çalışmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekibi, Kayaköy’ün ara sokaklarında asfalt olmayan ve bozuk olan yollarda asfalt dökümüne başladı. 3 farklı bölgede aynı anda başlayan çalışmalarda, asfalt olmayan yolların bozuk yolların düzenleme işlemleri yapıldı. Asfalt ekibi ise, düzenlenen yollarda asfalt döküm işine devam ediyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Fethiye’nin her bölgesinde bozuk yollarla ilgili sorunu çözmek istiyoruz. Çalışmalarımıza Kayaköy’de devam ettik. Ekiplerimiz burada yoğun bir mesai içinde. Kayaköy halkımızın talepleri doğrultusunda burada asfalt çalışmalarımızı yapıyoruz. Bozuk olan yolların düzeltilmesiyle ilgili de ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Kayaköy halkına şimdiden hayırlı olsun” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …