Perşembe , Nisan 25 2024

“ARTIK İŞ SİZDE”

Fethiyespor’un yeni teknik direktörü Eser Kardeşler, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Kardeşler, mücadele eden bir takım ortaya çıkacaklarını ifade etti.

Ziyarete Kulüp Başkanı Mustafa Ferizcan da katıldı. Başkan Saatcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İnşallah uzun ömürlü olsun. Kısa süreli işler bizleri tatmin etmez. Belediyespor’da başarıdan başarıya koşmuş Mustafa, inşallah Belediyespor’daki başarılarını Fethiyespor için de gerçekleştirir. Hocamızın birikimi ve tecrübesini biliyoruz. Hayırlısı olsun. Bu saatten sonra iş sizde. Biz sizlere destek vereceğiz sizler de gereğini yapacaksınız” dedi.

Fethiyespor’a tesisleşme anlamında yapılan işlerin ortada olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Saatcı, “Tabi o günlerde yapılan işlere baktığımız da o zamanlar bu tesisler çok çok öndeydi. Şimdi devletimiz TOKİ aracılığı ile şehirlere çok güzel statlar yapıyor. Ama bunlar devlet eliyle yapılıyor, bizler bunu kendi emeğimiz, alın terimiz ile yaptık. Bu tesisleri yaptığımız da U16 Avrupa Şampiyonası Fethiye’de yapılmıştı. Bu da hangi noktada olduğunu zaten gösteriyor. Eksiklerimiz yok değil. Bunları da gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

“Fethiyespor’un tesisleri üst seviyede”

Yeni bir oluşumun içerisine katıldığından dolayı memnun olduğunu söyleyen Teknik Direktör Kardeşler ise, “Bizler sadece çalışacağız. Gerçekten çok yer gezdik, gördük. İnanın tesisler açısından birçok kulübün çok çok üst seviyesinde Fethiyespor. Sizlerin sağladığı desteği de duyduk, öğrendik. Mücadele eden bir takım ortaya çıkaracağız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …