Salı , Nisan 16 2024

Amatör Sporcular Haftası Fethiye’de Bisiklet Turu İle Sona Erdi

   Tüm Türkiye genelinde 10-16 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Sporcular Haftası Fethiye’de de hafta boyunca değişik etkinliklerle kutlandı. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü organizasyonunda kutlanan hafta sahil bandında yapılan bisiklet turu ile sona erdi.

Fethiye’de kortej yürüyüşü ile başlayan Amatör Sporcular Haftası  hafta boyunca yaklaşık bin sporcunun çeşitli branşlarda mücadelesi ile sürdü. Hafta son olarak sahil bandında yapılan bisiklet turu ile sona erdi. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve yaklaşık 70 bisiklet sporcusunun katıldığı etkinliğe vatandaşlarda bisikletleri ile eşlik ettiler.

Etkinlikte yaklaşık 6 kilometre boyunca pedal çevirdiklerini belirten İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Amacımız bisiklet sporunu halka yaymak ve sevdirmek.Trafik yoğunluğunun arttığı her geçen yılda hem trafiği rahatlatmak hem de spor amaçlı bisiklet sporu her geçen gün yayılıyor ve buda çok güzel bir şey. Amatör Sporcular Haftası kapsamında ilçemizde de yaklaşık 1000  sporcu ile değişik etkinliklerimiz  oldu. Yani haftayı dolu dolu geçirdik.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …