Çarşamba , Nisan 24 2024

Altı Nokta Ziyaretlerini Sürdürüyor

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Emrah Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar’a ve Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı Şaban Arıkan‘a ziyaretlerde bulundu.

Her iki ziyarette de sıcak ve yakın ilgiyle karşılanan Emrah Yalçın yaptığı açıklamalarında “Bu gün Fethiye Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Şaban Taşar ’a ve Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı Sayın Şaban Arıkan‘ı ziyaret edelim tanışalım istedik. Derneğimizle ilgili bilgi verelim yönetimdeki arkadaşları tanıtalım istedik.  Sayın Başkanlarımızda bizleri kırmadı kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İlk ziyaretde Fethiye Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Şaban Taşar ’da yaptığı açıklamada Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube sinde yönetim değişikliği olmuş Emrah bey genel kurul yaparak başkanlığa seçilmiştir kendisine ve yönetim kurulu arkadaşlarına başarılar diliyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

ikinci ziyarette ise Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı Sayın Şaban Arıkan‘da yaptığı konuşmada  “Bu vesileyle Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesinde bir yönetim değişikliği olmuş her halde  eski yönetilmede devamlı çalıştığımız arkadaşlar şimdi yeni yönetim yeni kan değişikliği inşallah engelli arkadaşlarımıza daha fazla ne yapabiliriz iyi şeyler yapılabileceğini düşünüyorum zor bir görev inşallah güzel şeyler yaparız diye düşünüyorum geldiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …