Çarşamba , Nisan 24 2024

Ak Partili Gençlerin Düğünü İlgi Gördü

 

Ak Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengi ile Ak Parti Seydikemer Gençlik Kolları üyesi Emine Yanatma’nın düğün törenine büyük ilgi oldu. Ak Partili Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün kıydığı nikahta genç çiftin şahitliklerini Fethiye Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ile Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş yaptılar.

Ak Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ile Ak Parti Seydikemer Gençlik Kolları üyesi Emine Yanatma’nın düğün törenine çiftin ailelerinin yanı sıra Ak Partili gençler ve davetliler yoğun ilgi gösterdi. Tufanlar Düğün salonunda gerçekleşen düğün töreninde çiftin nikahını Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz kıydı. Nikah şahitliklerini ise Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş ile Fethiye Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan yaptılar. Çift nikahın ardından tebrik yağmuruna tutulurken; eğlenceli geçen düğünde dans edip hareketli türküler eşliğinde oynayan gelin ve damadın sevinci görülmeye değerdi. Ak Partili Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk’ün yanı sıra İl Başkanı Kadem Mete’nin işleri nedeniyle katılamadığı, telgraf ve çiçek gönderdiği düğünde Ak Partili gençler çift ile toplu fotoğraf çektirmek için de yarıştı. Adeta çiçek salonuna dönen düğün töreni pasta kesimi ve takı töreninin ardından geç saatlere kadar sürdü.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …