Cuma , Nisan 19 2024

Ahmet Gazi Caddesi’nde Çalışmalar

Fethiye Yeni Mahalle Ahmet Gazi Caddesi ile 1163-1165 nolu sokaklar Fethiye Belediyesi tarafından parke döşeniyor. Yeni Mahalle Muhtarı Enver Kavak ve Cami Mahallesi Muhtarı Gürol Kavak yol çalışmalarını yerinde inceleyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı karşılayarak yapılan hizmetler için teşekkür ettiler. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.
Sık kullanılan yollardan Ahmet Gazi Caddesi yaklaşık 10 yıllık parkeleri yenileriyle değiştirilirken, parke olmayan Silkar Günlükbaşı İlkokulu, ortaokulu ve anasınıfı civarındaki diğer sokaklar da parke döşeniyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar yapılan hizmetler için teşekkür ederek, “bize halk olduğumuzu hissettirdiniz” şeklinde ifade kullandılar.
Yeni Mahalle Muhtarı Enver Kavak ise yıllardır araç sahiplerinin çilesi haline gelen Ahmet Gazi Caddesi’nin yapılması bizleri oldukça mutlu etmiştir. Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca parti ayrımı gözetmeksizin tüm mahallelere hizmet ediyor. Bizlerin de sesine kulak vererek, mahalle içinde parke olmayan veya parkesi bozulan yollarımızı komple sil baştan yaparak yaşanabilir bir mahalle yaratmıştır. “Yol medeniyettir sözü”nü belediye başkanımız Alim Karaca sayesinde hissediyoruz. Mahallemiz yeni yollarıyla artık çok daha güzel.”şeklinde konuştular.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …