Perşembe , Nisan 25 2024

Şoför Esnafı Çileden Kurtuldu

 

Servis şoförlerinin 2018 yılı çalışma izni belgesini yenilemesi kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ve Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanlığı servis kooperatiflerinin ayaklarına giderek araç kontrollerini yapıyor.

Geride kalan yıllarda servis şoförlerinin ve ticari araç şoförlerinin her yıl çalışma izni belgesini yenilemek için Muğla’ya gitmelerine Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanlığı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı son verdi. Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu’nun girişimleri ve uzun çalışmaları sonrası Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Başkanlığı Seydikemer İlçesindeki servis kooperatiflerine personel göndererek araç ve şoförlerin kontrollerini yaptırıyor. Geçtiğimiz günlerde Seydikemer’in Arsa, Bağlıağaç, Kayadibi, Kadıköy, Döğer, Güneşli, Kıncılar Arsa, Bağlıağaç, Kayadibi, Kadıköy, Döğer, Güneşli, Akbük Mahallelerinde araç ve şoför kontrollerini yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri son olarak da Karadere, Gölbent Eşen, Alaçat ve Çaltıözü Mahalleleri ve civar mahallelerdeki servis araçlarının denetimlerini yaptılar.

Önceki yıllarda şoför esnafının  çalışma izni belgesini yenilemek için Muğla’ya gittiğini söyleyen Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu,” Muğla’ya gittiğinde de gidecek olduğu kurumların her biri Muğla’nın başka bir yerinde olduğu için bir günde işini bitiremezdi. Ya orada bir otelde konaklar kalan işini ertesi gün tamamlardı, yâda akşam evine döner ertesi gün sabah da tekrar yine Muğla’nın yolunu tutardı. Şimdi ise Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri bu çaresizliğimizi gördü ve hizmeti ayağımıza getirdi. İlerleyen günlerde ilçemizin diğer kalan mahallelerindeki servis şoförü arkadaşlarımızın ayağına gidererek hizmeti sağlayacağız. Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkililerine bu çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …