Perşembe , Nisan 25 2024

7’den 77’e SHÇEK’liler Piknikte

Muğla aile sosyal politikalar il müdürlüğü bünyesinde bulunan, yaşlı, çocuk, engelli ve gençlerle, yetiştirme yurdunda büyüyen ve ayrılanlar, Fethiye’ deki SHÇEK’liler pikniğinde bir araya geldi.

Yurt sendikaları il temsilciliği tarafından, Fethiye’ nin Aksazlar Koyunda düzenlenen, 7 den 77 ye SHÇEK’liler buluşmasına, Fethiye rehabilitasyon merkezi, huzur evi, sevgi evleri, yetiştirme yurdundan ayrılan gençler ile sendika üyeleri ve aileleri de katıldı.

Bu yıl 2.si yapılan pikniğin amacının,SHÇEK’lilerin buluşma ve kaynaşma pikniği olduğu bildirildi. Aksazlar koyunda gerçekleşen piknikte, yemek ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Pikniğe katılanlar, denize girme fırsatı da buldu. Gençler, hareketli müzik eşliğinde bol bol oynayarak, stres attılar.

Yurt Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Eyüpoğlu; Her yıl gerçekleştirilen pikniğin, gençler, yaşlılar ve engelliler arasında kaynaşma sağlayıp, SHÇEK’liler  buluşması gerçekleştirmektir dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …