Salı , Nisan 23 2024

7.nci fetex fuarı çok güzel geçti.

Fethiye İlçesi’nde bu yıl 7’incisi düzenlenen Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri ve Yiyecek, İçecek İhtisas Fuarını (FETEX) 3 günde 20 bin kişi ziyaret etti.

Marmaris Fuarcılık (MARFO) tarafından organize edilen Çamköy Mahallesi’ndeki Çamköy Kapalı Pazaryeri’nde 4 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan FETEX Fuarında 80 marka ürünlerin tanıtıldı.

FETEX hakkında bilgi veren MARFO Fuarcılık sahibi Volkan Gülcan, fuarın olumsuz hava şartlarına rağmen güzel geçtiğini söyledi.  FETEX’e 3 günde yaklaşık 20 bin kişinin ziyaret ettiğini belirten Gülcan; “Fuarımız çok güzel geçti. Çevre ilçelerden de çok sayıda ziyaretçi geldi. Fethiye’de ilk açtığımız gün işletmecilerimize fuarımızı ziyaret etmeleri için ricada bulunmuştuk. Fuarda ürünlerini tanıtan firmalar kurdukları bağlantılar ve tanıştıkları insanlardan memnunlar. Önümüzdeki yıl yapacağımız fuarı konuştuk bu da fuarın iyi geçtiğiniz gösteriyor” dedi.

Gülcan, 12-15 Nisan arasında da 7.Fethiye Tarım, Seracılık, Hayvancılık, Gıda ve Tarım Makineleri İhtisas Fuarını açacaklarını söyledi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …