Cuma , Nisan 19 2024

UYUŞTURUCUYA BİR TUTUKLAMA

UYUŞTURUCUYA BİR TUTUKLAMA

 

Fethiye’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 1 kadın 2 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı. Fethiye Adliyesi’ne sevk edilen 2 kişiden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan kişi ya da kişilere karşı mücadelesini sürdürüyor. Polis ekipleri bir ihbarı değerlendirerek kadın şüpheli D.P ve E.C isimli iki şahsı yakalayıp gözaltına almıştı. Zanlıların üst ve ev aramalarında 180 adet uyuşturucu hap ve 1 gram esrar maddesi ele geçirilmişti. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatılırken, iki şüpheli hazırlanan suç dosyasıyla adliyeye sevk edilmişti. Nöbetçi mahkeme tarafından kadın şüpheli D.P tutuklanarak cezaevine gönderilirken, E.C isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yetkililer uyuşturucu ticareti yapanlara karşı mücadelenin aralıksız devam edeceğini bildirdiler.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …