Cuma , Nisan 19 2024

Başkan Karaca’yı Ziyaret Etti

Uğur Mumcu Anıtı açılışı için Fethiye’ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Belediye ana binası girişinde belediye zabıta ekipleri tarafından karşılama gerçekleşti. Zabıta personelini selamlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın, ardından belediye meclis üyeleriyle sohbet etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından Akın’a çiçek takdimi yapıldı.

Belediye binasına giriş yapan Akın, ardından belediye personellerine selam vererek, kısa sohbetler yaptı. Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın yanı sıra CHP Muğla Milletvekilleri Süleyman Girgin, Suat Özcan, Burak Erbay, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, İlçe Başkanı Mehmet Demir ile birlikte CHP parti yöneticileri ve üyeleri katılım sağladı.

AKIN, “DEMOKRASİ KAHRAMANI”
Ziyarette esnaflarla sohbet ettiğini ve Belediye Başkanı Alim Karaca hakkında olumlu görüşler olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını öncelikle Fethiye halkına bildirmek istiyorum. Buraya gelmeden esnafımız ile görüştük. Belediye Başkanımızın hizmetleriyle ilgili olumlu şeyler duymak bizleri mutlu etti. Uğur Mumcu gibi demokrasi kahramanlarını anıp, isimlerini yaşatmak çok önemli. Uğur Mumcu gibi cesur, yürekli, Atatürkçü, Türkiye sevdalısını anmak çok değerli. Bu vesileyle Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Esnafların ardından Fethiye Belediyesi’ni ziyaret ettiklerini söyleyen CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu,  “Uğur Mumcu yurtseverdi, antiemperyalisti, katıksız bir kemalisttir. Bizler onun kitaplarıyla aydınlandık. O hiçbir zaman kalemini satmadı” diye konuştu.

KARACA ,“GEÇMİŞE DAYALI DOSTLUĞUMUZ VAR”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Daha önce Belediye Başkanı olduğumuz zaman tüm uzman kadrosuyla bizleri CHP Genel Başkan Yardımcımız ziyaret etmişti. Enerji politikaları konusunda Genel Başkanımızın baş danışmanlığını yapıyordu. Geçmişe dayalı bir dostluğumuz var. Çok kıymetli bir vekilimiz ve genel başkan yardımcımız. Uğur Mumcu vatanını, milletini seven antiemperyalist bir insandı. Bugünkü açılışımız nedeni Uğur Mumcu’nun fikirlerinin yaşatabilmek, onu unutmamak ve unutturmamaktır. Anlamlı açılışta bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …