Perşembe , Mayıs 2 2024

“2021’de Daha Aktif Olacağız”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Fethiye’deki yazılı ve görsel basın çalışanlarıyla yeni parti binasında bir araya geldi. Öztürk gazetecilere yaptığı açıklamada, günlerini kutlayarak, “2021 yılında çalışmalarımızda daha aktif olacağız” dedi.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk açıklamasında “Geçtiğimiz Pazar günü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla; sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için sizleri ziyaret edemedik. Pazartesi günü olmuşken dedik ki 2 gün sonra yapalım hep birlikte olalım istedik. Bizlerin davetini kırmayıp  ziyarete geldiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi partimizin kongresini Eylül ayında gerçekleştirdik.  Öncesinde atanmışlığımızda var Eylül ayında kongremizi de yaptık. Yeni bir yönetim kurulu oluşturduk. Arkadaşlarla da görev taksimi yaptık daha önceki açıklamalarımızda da bunu hep bahsetmiştik Fethiye’de ak partinin daha görünür bir yerde hizmet binasına ihtiyacı var diye yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarımızla istişarelerde bulunarak bunun hızlı bir şekilde çözüm bulunmasını görüşerek hızlı bir şekilde harekete geçtik. Gördüğünüz gibi bazı eksiklikler olmakla beraber yeni binamıza taşındık. Daha önceki açıklamalarımda şunu söylemiştim geçmiş yıllarda pandemi etkileri de oldu atanmışlık ve kongre süreci de vardı elimizde 2021yılında sizi biraz yoracağız. Sahada sizlerle beraber olacağız diye duyurmuştuk. Bunun da bir örneği olsun diye hem eksiklerimiz nedir istişare edelim basınımız bizi nasıl görüyor hatalarımız var mı eksikliklerimiz var mı onları giderelim. Mademki yola çıkıyoruz. Bu enerji takviyesi yapalım arkadaşlarımızla eksik varsa personel eksiği varsa onu giderelim teknik bilgi olarak eksiğimiz varsa onu tamamlayalım tesisat olarak eksiğimiz varsa bunu yapalım. Tabii bu binayı yaptık, çalışmaya başladık. İçerisinde arkadaşlarımız tabi bu ihtiyaçlar sınırsız ve sonsuz arkadaşlarımızdan şöyle bir talep görüyorum son günlerde başkanım binayı yaptık sahada çalışacağız ama bir tane de araç yapalım diyorlar Fethiye ilçe başkanlığı ak parti adına ben o konuda tabiki arkadaşlarımızın iyi niyetini ve gayretlerini görüyorum inşallah yakın zamanda bunu da yaparız. 2021 yılı bizim için hem yeni bina hem yeni imkânlarla hızlı bir şekilde sahada olma imkanı olur tabi ki her aşamada vatandaşımızla beraber olmak istiyoruz. Fethiye’deki her yapılan devletin hükümetin yaptığı yatırımları anında sizlerle paylaşıp sahada birlikte çalışmak istiyoruz. Dün bildiğiniz gibi Taşyaka’da takip ettiğimiz bir iş vardı 112 istasyonu ambulans istasyonu bakanlığımızdan geldiler il sağlık müdürümüz bizi aradı dün yer teslimi yapıldı inşallah 60 gün içinde ambulans noktası patlangıç mahallesinde olacak. Taşyaka’nın hemen bitişiğinde hem ölüdeniz hem Kayaköy o tarafın orada istasyonumuz var ama yaz ayları biliyorsunuz yoğun oluyor. Hem Babadağ ölüdeniz hem Kayaköy diğer bölgeler artı nüfusun yoğun olduğu taşyakla patlangıç Menteşeoğlu mahallelerinin de merkezi konumunda bir yerde olacak. dün onun da teslimi yapıldı.

İnşallah 2 ay içinde bitmiş olacak. Bunun haricinde tabiki yapılan her türlü tesisleri de anlatıyoruz size bunu bazen yazılı yapıyoruz. Geçen hafta yaptık önümüzdeki günlerde de tekrar yaptığımız yapacağımız hükümetten gelen taleplerimizle ilgili olumlu sonuçlandırdığımız bütün işleri size duyurmak isteriz. Tabiki bizim burada teşkilat olarak amacımız 3 yıllık bir dönem için seçildik buraya geldik. Eser bırakmak bizim en büyük amacımız. Burada eser bırakmak için ille belediye başkanı olmak ille milletvekili olmak gerekmiyor teşkilat olarak da bunların öncülüğünü yapmamız ve eksikleri yukarıya iletip yukarıdan da sonuç almamız gerekiyor. Bu konuda yetkililerimiz bize son derece yardımcı oluyorlar. Hem il başkanımız hem bakanlarımız. bu konuda şu kadarını söyleyeyim geçtiğimiz günlerde sayın iç işleri bakanımız sayın Süleyman soylu bey muğladaydı ayaküstü ilk fırsatta bi talepte bulunduk kendilerinden kaymakamlık binamızın yenilenmesi konusunda bir destek istedik. O da 2022-2023 yılında bu işi yapalım yer konusunda çalışma yapın talimatını verdiler. Tabiki Fethiye’nin başka konularda var özellikle Fethiye’nin. Hedeflerimizden bir tanesi orta vadede diyelim yarına hemen olmaz ama Fethiye’ye yeni bir devlet hastanesi kazandırmak yeni bir bina yatak kapasitesini 2ye ya da 3e katlayacak şekilde bir hastane konusunda çalışma yapmak istiyoruz. Tabiki bunun planlaması yerin tahsisi biraz süreç gerektiriyor. İnşallah bu konularda çalışmak istiyoruz. Onun haricinde çiftçimizle turizmcimizle kim varsa sahada gece gündüz birlikte olmak istiyoruz. Biz tabiki anlatmaya çalışıyoruz ama bazen anlık olamıyor birkaç gün sonra haberiniz olabiliyor. Geçtiğimiz günlerde ilk ziyaretimizi hale yaptık. Orada bir takım sıkıntılar vardı sıkıntıların detaylarını hiçbir zaman paylaşmadık ama gittik sıkıntılarla ilgili olarak il müdürlüklerimizle il başkanlıklarımıza görüşerek çözdük ben önümüzdeki hafta saat 14te il tarım müdürümüz barış Saylak beyle Muğla’da randevum var. Burada çiftçilerimizin bir takım sıkıntıları var onların çözüm noktasında.”

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …