Salı , Nisan 23 2024

TÜRKOĞLU’NDAN SAATCI’YA ZİYARET

Aile ve Sosyal Politikalar Muğla İl Müdürü İlkay Türkoğlu Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Muğla İl Müdürü İlkay Türkoğlu Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret ederek kurumlarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Aslen Fethiyeli olan bir süredir Isparta’da İl Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra Muğla İl Müdürü olarak atanan İlkay Türkoğlu Fethiye’de huzurevi ve kadın sığınma evi yapılmasında büyük emeği bulunan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür etti. Fethiye’deki Aile ve Sosyal Politikalar kurumlarına Saatcı’nın verdiği desteklerin oldukça büyük olduğunu söyleyen İlkay Türkoğlu ”Bundan sonra da desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da ”Fethiyeli bir hemşerimizin Muğla İl Müdürlüğü görevinde bulunmasından dolayı mutlu oldum. Görevinizde başarılar diliyorum. İnsanımıza belediye olarak hizmet vermekten son derece kıvançlıyız” dedi. Saatcı; Fethiye’nin Üzümlü mahallesine yine bir yaşlı bakım evi kazandırmak için çalışma yapmak istediklerini de söyledi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …