Perşembe , Nisan 25 2024

FETHİYESPOR ARADIĞI ÖN LİBEROYU BULDU…

Fethiyespor aradığı ön liberoyu Menemen Belediyespor’da buldu. İzmir Temsilcisinin yıldızı Ertuğrul Arslan ile iki yıllık sözleşme imzalayan Fethiyespor da transfer bombalarının önümüzdeki günlerde devam edeceği öğrenildi.

Teknik direktörlük görevine Eser Kardeşler’i  getirdikten sonra transferde hızlanan Spor Toto 2’nci Ligi takımlarından Fethiyespor , daha önce Sivasspor, Antalyaspor ve Göztepe gibi takımların  forması giyen Ertuğrul Arslan’la anlaştı.

Geçen sezon Menemen Belediyespor’da forma giyen tecrübeli futbolcu ile kulüp binasında 2 yıllık sözleşme imzalayan Fethiyespor da transfer bombalarının önümüzdeki günlerde devam edeceği öğrenildi. Kariyerinde Sivasspor, Bursaspor, Antalyaspor,Atiker Konyaspor,Balıkesirspor, Göztepe, Kocaeli Birlikspor ve son iki sezondur da Menemen Belediyespor forması giyen yıldız oyuncu kendisini Fethiyespora bağlayan 2 yıllık sözleşme imzalarken, amacının Fethiyespor da şampiyonluk yaşamak olduğunu belirtti.

Fethiyesporun taraftarı önünde forma giyerek sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyleyen yıldız futbolcu Ertuğrul Arslan, “Fethiyespor yönetimin yaklaşımı ve hedefleri doğrultusunda böyle güzel bir şehir ve takıma gelmemek için bir nedenim yoktu. Kariyerimde 7 şampiyonluğum var. Burada 8.sini yaşamak istiyorum. Camiamıza hayırlısı olsun” diye konuştu.

Göreve geldiklerinden bu yana hem sportif başarıya ulaşmak için titiz bir transfer çalışması, hem de tesisleşme adına olumlu çalışmalar yaptıklarını belirten Fethiyespor Basın Sözcüsü Mehmet Ali Demirbaş ise  `Transferle yıllarca Süper Lig`de oynayan ve sayısız şampiyonluk yaşayan Ertuğrul gibi tecrübeli bir isimle anlaştığımız için mutluyuz.Kendisi tüm tecrübelerini takımımız için sahaya yansıtacaktır. Bu anlaşma hem Fethiyespor camiasına hem de Ertuğrul kardeşimize hayırlı olsun” dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …