Çarşamba , Nisan 24 2024

“CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ”

Atatürkçü düşünce Derneği Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Kıdemli Albay Haydar Murat Topçu, yaptığı yazılı basın açıklamasında şunlara yer verdi;

“Üyesi olmaktan onur duyduğum CHP il ve ilçe kongrelerinin yaklaştığı günümüzde, şahsım ile ilgili ortaya atılan bazı kişiler ve gruplar ile ittifak içinde bulunduğum iddiaları karşısında kamuoyunu bilgilendirme gereği doğmuştur.

İçinde bulunduğumuz karanlık günlerden çıkabilmek adına ülkenin her bir köşesinde verilmesi gereken onurlu mücadelenin, ilçemizde de layığı ile yapılması, yerelde ve genelde iktidar olabilmek için geçmişin kişisel hırs, öfke ve hesaplaşmalarıyla değil, tamamen yapıcı ve birleştirici bir yönetim anlayışının hâkim olması gerektiği kuşkusuzdur. Fethiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin mevcut gücüne daha fazla güç katmak, bu kutsal mücadelede hiçbir sorumluluktan kaçmadan, örgüt bilinci ve görev anlayışıyla, belli bir zümrenin veya kitlenin değil, tüm örgütün adayı olma hedef ve amacındayız.

CHP Fethiye İlçe Kongre sürecinde söz konusu olunan İlçe Başkanlığı Adaylığımın, herkese eşit ve aynı mesafede, herhangi bir oluşumun değil bütün parti üyelerimizin de arzu ettiği gibi birlikten, beraberlikten yana; herkesi kucaklayan bir anlayış içerisinde olacağından hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Cumhuriyet Halk Partisi devrimdir, direniştir, kuruluş ve kurtuluştur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partimizin iktidar olabilmesi adına; parti içi birlik ve bütünlüğü sağlamak, tüm partilileri kucaklamak ve çocuklarımızın aydınlık geleceğe umutla bakabilmeleri sorumluluğuyla talip olduğum adaylığıma dair resmi açıklamayı, olması gerektiği yer olan CHP Fethiye İlçe Başkanlığında ekip arkadaşlarımız ile birlikte önümüzdeki günlerde yapacağız.

Kamuoyunun bilgilerini saygılarımla sunarım.”

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …