Salı , Nisan 23 2024

Sarıhan, “İkinci Tayyip Erdoğan Dönemi Başlıyor”

AK Parti İlçe Teşkilatı binasında Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, gazetecilere yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucusu olduğu AK Parti’ye yeniden üye olmasından duyduğu sevinci dile getirdi.

Sarıhan yaptığı açıklamada, “Gerçekleşen Anayasa değişikliği referandum sonucuyla beraber maddeler birer birer yürürlüğe girmeye başladı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, cumhurbaşkanımızın partiye kaydıyla başlamış oldu. Bu süreçte biz AK Parti olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın baştan bu yana kurucu başkanımızın bu güne kadar yapmış olduğu hizmetler, tecrübeleri partiye bundan sonra enerji verecektir. Celal Bayar’dan 57 yıl sonra Türkiye ikinci bir partili cumhurbaşkanıyla tanıştı. Biz oldukça mutluyuz. Cumhurbaşkanımızın partiye dönüşüyle beraber yeniden bir MYK, kabine, teşkilatlanma oluşumu her anlamıyla yeniden bir filizlenme olacaktır. İkinci Tayyip Erdoğan dönemi başlamıştır” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …