Cumartesi , Nisan 20 2024

MESLEK KURULUŞLARI GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU TEMMUZ AYI TOPLANTISINI YAPTI

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformunun Temmuz ayı toplantısında Türk Telekom tarafından Fethiye merkezde yapılan fiber internet alt yapı yatırımları konusunda ve katı atıkların doğaya zarar vermeden bertaraf edilmesi hakkında yetkililerden bilgi alındı.

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformunun Temmuz ayı toplantısı, 26 Temmuz Perşembe günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı. Platformun dönem başkanı Fethiye Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yaşar Bildirici’nin başkanlığında yapılan toplantıya Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, TÜRSAB Batı Akdeniz BYK Başkanı Süleyman Kaya, İMAEK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Danışmanı Mehmet Eskici, Elektrik Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Sermet Ünel, İnşaat Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Levent Çimen, Şehir Plancıları Odası adına Birol Keski, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşer, Fethiye Ziraat Odası adına Adnan Koçar, Makine Mühendisleri Odası Fethiye Temsilciliği adına Mustafa Tunç katıldı. Türk Telekom Fethiye Saha Operasyonları Yöneticisi Ömer Fatih Yılmaz, Fethiye Telekom Müdürlüğünden Hakan Çolak, International Surface Protection yetkilisi Tayyar Bozkurt da platform üyesi meslek kuruluşlarının yetkililerini bilgilendirmek amacıyla toplantıya davetli olarak katıldı.

Toplantıda ilk olarak Türk Telekom’un Fethiye merkezde yapmış olduğu fiber internet alt yapı çalışmaları ele alındı. Konuya ilişkin olarak Türk Telekom Fethiye Saha Operasyonları Yöneticisi Ömer Fatih Yılmaz bilgi verdi. Yeni yapılan binalarda döşenecek olan fiber internet alt yapı için Türk Telekom’un ücretsiz kablo desteği verdiğini kaydeden Yılmaz, bu hizmetin Muğla genelinde Muğla merkezde ve Fethiye merkezde uygulandığını söyledi. Fethiye’nin Türkiye genelinde bu hizmetin sağlandığı ilk ilçelerden biri olduğunu kaydeden Yılmaz, Türk Telekom alt yapısına sahip mevcut binalarda da ücretlendirme karşılığı fiber kablolar döşendiğini kaydetti. Yılmaz, hizmet uygulamasının yaygınlaştırılması için FTSO üyesi inşaat firmalarına da bilgilendirmede bulunabileceklerini söyledi.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …