Çarşamba , Nisan 24 2024

İYİ Parti Fethiye’de Çoban Dönemi

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek ile birlikte yaklaşık 30 kişi ilçe yönetiminden istifa etmişlerdi. Bunun üzerine İyi Parti Genel Merkezi Fethiye İlçe Başkanlığı’na Ali Fatih Çoban’ı atadı. Çoban Genel Başkan Meral Akşener’den mazbatasını aldı. Çoban; “İlçe Başkanlığı mazbatamızı Liderimiz, Sayın Genel Başkanımızdan teslim aldık. Çok onur duyuyorum” dedi.
İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, atanması ve gelişmeler hakkında sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Çoban; “İlçe Başkanlığı mazbatamızı Liderimiz, Sayın Genel Başkanımızdan teslim aldık. Çok onur duyuyorum. Mutluyum. Gururluyum. Öncelikle şunu ifade edeyim; Liderimiz, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in takdirleriyle Fethiye’mizin İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Yerel Yönetimler Başkanımız Muğla Milletvekilimiz Prof. Dr. Metin Ergun’a, Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz Av. Koray Hayvacı’ya, İl Başkanımız İncilay Gezgin Şekerdağ’a, Kurucu İlçe Başkanımız Suat Aybek’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Partimize emeği geçen tüm cesurlara, Fethiye’li hemşerilerimize şahsım ve teşkilatım adına yürekten teşekkür ederim” dedi.
“FETHİYE İYİ OLACAK”
İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban; “Bir bayrak değişimi ile biz bu mazbatayı Fethiye’de yaşayan hemşehrilerimiz adına devraldık. Hiç kimsenin birbirinden farkı, üstünlüğü olmaksızın tüm hemşerilerim adına bu sorumluluğun onurunu ve gururunu dava arkadaşlarımla birlikte yaşıyoruz. Fethiye’mize katkı yapan herkese şükranlarını sunuyorum, İYİ Parti olarak hiçbir hemşehrimizi ayırt etmeyeceğiz. Partimiz Fethiye’mizin ve Ülkemizin umududur. Biz bir kadro hareketiyiz. Ben değil biz diyeceğiz. Hiç kimse şüphe etmesin Fethiye’nin sorunlarını biliyoruz. Liderimize sözümüz var; Gençliğimizle, enerjimizle geliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.
ALİ FATİH ÇOBAN KİMDİR?
Ali Fatih Çoban, 26 Kasım 1989 tarihinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Fethiye’de tamamladı. 2007 yılında Fethiye Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Doku Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü kazandı. Bu bölümden 2012 yılında mezun oldu. Ali Fatih Çoban, 12 Ağustos 2013 tarihinde Fethiye Özyer Grup Merkez İdari Binada finans bölümünde görev alarak iş hayatına başladı. 2014 yılında Özyer Grup bünyesinde faaliyet gösteren Kuşadası Ramada Resort Golf Otelde satın alma müdürü olarak görev yaptı. Askerlik vazifesini yerine getirmek için zorunu olarak Özyer Grup’tan ayrılarak 2016 yılında vatani görevini Balıkesir’de tamamladı. Ali Fatih Çoban, askerlik görevinin bitiminde girişimci davranarak ticarete atılmış ve kendi ofisini kurmuştur. Çobanoğlu Tarım Zirai İlaç ve Gübre Bayisi olarak ticari hayatına devam etmektedir. Eğitimci bir ailenin evladı olan Ali Fatih Çoban’ın ailesi aktif siyasetin içinde yer almıştır.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …