Perşembe , Nisan 25 2024

Grup Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 13 Nolu emlak, eğitim, sağlık ve sportif faaliyetler meslek grubu üyeleri, 9 Ekim Çarşamba günü Karacabey Restoran’da düzenlenen kahvaltıda buluştu. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltılı buluşmada meslek grubu üyeleri sektörün sorunlarını değerlendirme imkanı buldu. Organizasyonda konuşan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Meslek komitelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar çok verimli geçiyor” dedi.

Kahvaltıya Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve 13 Nolu Komete Üyesi İbrahim Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Şevket Süreyya Gürol, Ramazan Dim, Halil İbrahim Öztürk, Fatih Tufan, 13 Nolu Emlak, Eğitim, Sağlık Ve Sportif Faaliyetler Komitesi Başkanı Zeynep Özge Cevizci, Komite Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Uyar,  Komite Üyeleri Akif Milaslıoğlu, Salih Dündar, Doğukan Toydemir ile meslek grubu üyeleri katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltılı buluşmada meslek grubu üyeleri sektörün sorunlarını değerlendirme imkanı buldu. Organizasyonda konuşan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Meslek komitelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar çok verimli geçiyor. Meslek gurubu üyelerimiz ile bir araya gelerek sorunları ve çözüm önerilerinizi alıyoruz. 13 Nolu meslek grubu birden fazla sektörden emlak, eğitim, sağlık ve spor sektöründeki üyelerimizden oluşuyor. Sizlerden gelen görüş ve öneriler bizlere ışık tutuyor. Bizleri aşan sorunları çözüm için gerekli mercilere taşıyoruz.” dedi. Çıralı konuşmasında daha sonra Odanın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Komitesi Başkanı Zeynep Özge Cevizci, Komite Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Uyar,  Komite Üyeleri Akif Milaslıoğlu, Salih Dündar, Doğukan Toydemir de söz alarak, meslek grubu üyelerine kendilerini tanıttı ve görüşlerini paylaştılar.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …