Cuma , Mart 29 2024

Belediye Fen Lisesi’nden Büyük Başarı!

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın Fethiye’ye kazandırdığı Belediye Fen Lisesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılını LYS puan türlerine göre, Matematik – Fen, Türkçe – Matematik, Türkçe – Sosyal dallarının hepsinde hem ilçe hem de ilçe birinci oldular. Başkan Saatcı alınan başarıdan dolayı Fen Lisesi yönetimini ziyaret etti. Okul Müdürü Mustafa Erdoğan, “Fethiye, etrafımızdaki belde ve ilçelerde okulumuza çok öğrenci geliyor. Beyin göçünü engelliyoruz. Sayın Başkan Fen Lisesi’ni yaptırmakla büyük hayır duası aldı” dedi.

Başkan Saatcı yanı sıra ziyarete Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ve Okul Aile Birliği Başkanı Sürayya Alim de katıldı. Başkan Saatcı, “Önemli olan bir binayı devlete kazandırmak değil, önemli olan o binanın işlevsel anlamda layıkıyla görevini yerine getirmesidir. Fen Lisesi’ni açtığımız günden itibaren aldığımız başarılardan gurur duyduk. Bakanlığımızın değerlendirmesinde yabancı dil hariç tüm bölümlerden Fen Lisemiz birinci oldu. Okul Müdürümüzü, öğretmenlerimizi, okulumuzdaki çalışanları, öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyorum.  Çok doğru bir iş yapmışız. O dönemde bu okulun yapılmasında bize destek olan tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 “Hayır duası aldı”

Belediye Fen Lisesi Müdürü Mustafa Erdoğan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, fen lisesinin sosyal alanlarda da birçok derecesi olduğunu kaydetti. Erdoğan, Başkan Saatcı’ya Fen Lisesi’ni Fethiye’ye kazandırmasından dolayı teşekkür ederek, “Fethiye, etrafımızdaki belde ve ilçelerde okulumuza çok öğrenci geliyor. Beyin göçünü engelliyoruz. Sayın Başkan Fen Lisesi’ni yaptırmakla büyük hayır duası aldı” dedi.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …