Perşembe , Mart 28 2024

Başkan Saatcı Oyunu Kullandı

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da oyunu kullandı. Yunus Nadi İlkokulu’na eşi Nesrin Saatcı ile birlikte gelerek oyunu kullanan Başkan Saatcı, sandık görevlilerini de ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Saatcı, gazetecilerle yaptığı röportajda “Bu seçim, sonuçları itibariyle ülkede birliğe, beraberliğe, kucaklaşmaya, ortak akla, hoşgörüye inşallah vesile olsun, bir kapı açsın. Biz eğriye eğri, doğruya doğru diyen insanlarız. Eşit şartlarda bir seçime gidilmedi. Çok ‘oldubitti’ erkenin de erkeni bir seçim oldu. Yarışanlar her kulvarda eşit şartlarda yarışmadı. Bir tarafta bütün devlet imkânlarını arkasına alan bir güç, bir tarafta da halkın yaptığı bağışlarla ayakta durmaya çalışan diğer adaylar. Bu anlamda da adaletli bir seçim ortamı oluşmadı. Ama sonuç itibariyle halkın sağduyusuna, sandıktan çıkan milletin iradesine hepimiz saygı göstermek zorundayız.  Kamplaşmanın, gruplaşmanın, ötekileştirmenin artık ortadan kalktığı, kazanan kim olursa olsun herkesi kucakladığı, ‘sen benden değilsin, düşmanımsın’ zihniyetinin ortadan kalktığı bir ülke temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …