Perşembe , Nisan 25 2024

Başkan Karaca’yı Ziyaret Etti

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı, gazeteci Fatih Çekirge, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. 1970 yılında gazeteciliğe başlayan, Hürriyet Gazetesi köşe yazarı, gazeteci Fatih Çekirge, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti. Samimi bir görüşme gerçekleştiren Başkan Karaca ve Çekirge, Fethiye hakkında uzun uzun sohbet etti. Göreve geldiği günden itibaren Fethiye için yaptığı çalışmaları gazeteci-yazar Fatih Çekirge’ye uzun uzun anlatan Başkan Karaca, gerçekleştirecek olduğu projelerden de bahsetti. 5 yıl içerisinde bir önceki dönemde yapılan hizmetin iki katını yapacağını tekrarlayan Karaca, İnlice Halk Plajı’nı, Göcek’teki kapalı pazaryerini, Halk Evi’ni, Üzümlü ve Faralya Sosyal Tesislerini, yapımı devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını fotoğraflarla Fatih Çekirge’ye göstererek, önümüzdeki süreçte gerçekleşecek olan Bahriye Üçok Parkı, Down Kafe , 100 Yaş Bakım Evi gibi projelerle ilgili bilgi verdi. Ölüdeniz’de yapılan Arıtma Tesisi kapasitesi ve işleyişi, Ovacık, Hisarönü’nde kısa süre sonra başlayacak olan altyapı ve kanalizasyon çalışmaları hakkında da konuşan Başkan Karaca, geçtiğimiz günlerde Fethiye Körfezi’nde yaşanan alg patlaması ve gelinen süreçle ilgili de açıklamalarda bulundu.
Başkan Alim Karaca’yı dikkatle dinleyen gazeteci-yazar Çekirge, teşekkürlerini sunarak, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …