Cuma , Nisan 19 2024

Yılmaz, “Halkımızın İlgisine Teşekkür Ediyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Salı Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden Yılmaz, büyük bir ilgi ile karşılandı.

Yerel seçimler 2019 yılı Mart ayında yapılacak. CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, Fethiye’nin her mahallesini ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, kapısı açık ve dost bir belediyecilik vurgusu yapıyor. Yaklaşık 2 aydan bu yana seçim çalışmalarını devam ettiren Yılmaz, “Şu zamana kadar Fethiye’de birçok insanımıza ulaştım ve ulaşmaya devam ediyorum. Gittiğim her yerde vatandaşlarımız beni ilgiyle karşılıyor. Bunun için hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Açıklamalarını sürdüren Yılmaz, “Halkımız bize beklentilerini ve taleplerini iletiyorlar. Biz bunların hepsini önemsiyoruz. Seçildiğimiz takdirde kapısı açık ve dost bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz. Sorunların çözümünde esnaflarımız ve meslek odalarımız ile iletişim halinde olacağız. Partimiz bu ay içerisinde yapacağı anketler ile aday belirlemesini yapacak. Adaylığımızın kesinleşmesi halinde daha güçlü ve daha arzulu bir şekilde halkımızın karşısına çıkacağız. Her mahallemizden güzel tepkiler aldım. Bu güçle yolculuğumuzu sürdüreceğiz” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …