Salı , Nisan 23 2024

TAMİRE GETİRİLEN OTOMOBİL ALEV ALDI

Fethiye’de Sanayi Çarşısı’na tamire getirilen otomobil bir anda alev aldı. Çevredeki sakinler itfaiyeden yardım isterken, otomobildeki yangını söndürmek için büyük bir telaş yaşandı.

Fethiye’de Sanayi Çarşısı’na tamire getirilen bir otomobil bir anda alevler içinde kalınca büyük bir telaş yaşandı. Tamirhanede çalışanlar ile çevre sakinleri yangının büyümesini önlemek için tedbir alırken, itfaiyeden de yardım istendi. Otomobil bir anda durduğu yerde motor bölümünden alevler içinde kalınca çevreyi dumanlar da sardı. Çevrede büyük bir telaş yaşanınca itfaiyeden yardım istendi. Tamirhane çalışanları ve çevre sakinleri itfaiye gelinceye kadar 48 YY 283 plakalı otomobildeki yangının büyümesini önlemek için kendi imkanları ile söndürmeye çalıştı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Tamire getirilen otomobildeki yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …