Pazartesi , Haziran 30 2025

SEYDİKEMER’DE BİR İLK

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yer alan Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi, “Proje Okulu” statüsü kazandı. Böylece okul, Seydikemer’de LGS ile öğrenci alan ilk ve tek proje okulu olarak tarihe geçmiştir.

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur bu önemli kararın alınmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık’a, AK Parti Partisi Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz ve Kadem Mete’ye, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli ile Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’a teşekkürlerini sundu. Yeni dönemde Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler Programı kapsamında sınavla 60 öğrenci kabul edecek. İmam Hatip Programı sınavsız kontenjanının ise 102 kişi olduğu bildirildi.

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur, akademik başarıyı ve manevi gelişimi esas alan özgün yapısıyla örnek bir eğitim kurumu olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

About egegazetesi

Check Also

KAYMAKAM ERTAŞ’A ZİYARET

Göreve yeni seçilen Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı şehit …

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

erreror