Perşembe , Nisan 25 2024

Şehrim 2023 Otobüsü Fethiye’de

AK Parti Genel Merkezi Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının “Şehrim 2023” projesi kapsamında yola çıkan otobüsü Muğla’nın turistik ilçesi Fethiye’ye ulaştı.

Fethiye’de sabah saatlerinde Atatürk ve Çarşı caddelerinde tur atan otobüs Uğur Mumcu parkı girişinde vatandaşlardan web tabanı ve mobil uygulama aracılığıyla Fethiye’ye yönelik görüş ve öneriler alınmaya başlandı. ”Şehrim 2023” projesi kapsamında Fethiye’ye gelen otobüsün önünde Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları üyeleri vatandaşlara anket formları doldurttu. Vatandaşların sabah saatlerinden itibaren yoğun ilgi gösterdiği anket çalışmasında Fethiye’ye yapılmasını istedikleri proje ve önerileri sundular. Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi ve diğer ilgililer gün boyu Fethiye’nin 2023 vizyonundaki talepleri alırken; vatandaşların ilginç görüşler de beyan ettiği öğrenildi. Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan da doldurduğu anket formunda 2023’ten beklentilerini Fethiye’ye kruvaziyer iskele yapılması, Fethiye körfezinin temizlenmesi, trafik gibi sorunları sıraladı.

”PARTİLİ PARTİSİZ HERKES GÖRÜŞ BEYAN ETTİ”

Proje hakkında otobüsün bulunduğu alanda açıklama yapan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan otobüsün Muğla ve ilçelerinde 3 gün konaklayacağını, yaklaşık 2 ay önce yola çıkan otobüsün Bursa’dan Muğla’ya ve Fethiye’ye geldiğini bildirdi. Sarıhan; ”2023 vizyon şehrinde nelerin olmasını istiyorsak Fethiye adına bunlar istenmektedir. Nelerin olmasını ya da olmamasını istiyorsak bir anket halinde dolduruyoruz. Partili partisiz tüm vatandaşlarımız bu çalışmaya katılabilir ve düşüncelerini yazabilir. İllerde 3’er gün çalışmasına rağmen Fethiye’de bugün gün boyu Fethiye’nin 2023 yılında beklentilerini tüm vatandaşlarımız formlara yazabilir. Ben de kruvaziyerin yapılmasını, körfezin temizlenmesini, teleferik projesinin tamamlanmasını, trafik sorununun halledilmesi şeklinde beyanda bulundum. Fethiye’deki ilgi çok güzel. Objektif olarak vatandaşlarımızın görüşleri alınmaktadır” dedi.

Otobüsün Muğla’dan sonra Aydın’a hareket edeceği ifade edildi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …