Cuma , Nisan 19 2024

Otelciler Derneği’nden Çıralı’ya Ziyaret

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Ege Bölgesi yönetim kurulu seçimleri için çalışmalara başlayan Bodrum Otelciler Derneği, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’ ya ziyaret etti.

13 Aralık 2019 Cuma günü FTSO ’da gerçekleşen ziyarete Bodrum Otelciler Derneği Başkanı (BODER) H. Halil Özyurt, BODER Sayman Üyesi Serdar Sarıl, BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala, BODER Üyesi Itır Köylü, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FETOB Başkanı Bülent Uysal, FETOB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Argın ve FETOB Üyesi Ramazan Sıtkı Gümüşhan katıldı.

BODER Başkanı H. Halil Özdemir, Türkiye’nin turizm hedeflerine ulaşması ve fırsatlarının dünyada tanıtılması için kurulan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile ilgili bilgi verdi. Ajansın Muğla, Aydın, Denizli, Uşak ve Afyon’dan oluşan Ege Bölge’sinin çalışmaları için yönetim kurulu olacağına dikkat çeken H. Halil Özyurt, “Fethiye bölgesinde bulunan değerli sektör temsilcilerimizi ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret ederek görüşlerini almak ve yapılacak olan seçimlerde desteklerini istemeye geldik“ diye belirtti.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmenin yanı sıra Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın Turizm sektöründen gelen vergilerle kurulduğunu hatırlatarak “ Kurulan bu ajansın hedefine ulaşabilmesi için Turizm sektörüne yıllarını vermiş sektörün içinden doğru yöneticilerle çalışması gerekir. Özellikle Türkiye Turizmine verdiği katma değerden dolayı Muğla’mızın en iyi şekilde tanıtılabilmesi yine bu bölgenin içinden çıkacak doğru yöneticilerle yapılmalıdır. Bu bağlamda BODER Başkanı Halil Özdemir arkadaşımız elini taşın altına sokarak bu zor sorumluluğu yüklenmeyi kabul etmişse ona destek olmak bizimde başta bölgemize borcumuzdur “ dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …