Cuma , Nisan 19 2024

ORTACA DALYAN’DA DÜKKAN KİRAYA VERİLECEKTİR

Ortaca Belediye Başkanlığı’nca Mülkiyeti Ortaca Belediye Başkanlığı’na ait Belediyemizin hüküm ve tasarrufundaki aşağıda adresleri, nitelikleri ve muhammen bedelleri ile geçici teminat tutarları belirtilen 8 adet taşınmaz, 16.02.2021 tarihinde aşağıda belirtilen saatte, Atatürk Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 105 Ortaca / Muğla adresindeki “Ortaca Belediye Encümen Salonu” nda İhale Komisyonu (Encümen) huzurunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre “ Açık Teklif Usulü” ve ilandaki sırası ile kiraya verilecektir.

Basın İlan Kurumu portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; İhale dokümanı (Şartname, Adres beyanı, Yer Görme ve Borcu Yoktur Belgeleri) Atatürk Mahallesi Atatürk Bulvarı No=105 Belediye Hizmet Binası /Mali Hizmetler Müdürlüğü- Ortaca- Muğla adresinde ücretsiz olarak görülebilir.

Ayrıntılı bilgiye; https://www.ilan.gov.tr/ilan/733750/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/ortaca-dalyanda-dukkan-kiraya-verilecektir linkinden ulaşabilirsiniz.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …