Perşembe , Nisan 25 2024

Nif Kiraz Festivali bu yıl da dolu dolu

Fethiye Belediyesi tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenecek olan Nif Kiraz Festivali yine dolu dolu geçecek. Pazar günü saat 14.00 da Gedre Mevkii’nde yörük oyunları şenliği ile başlayacak olan etkinlikler, saat: 19.30 da Nif İlköğretim Okulu bahçesinde sanatçı Mustafa Selçukoğlu ve Dilek Alşahan’ın vereceği konserler ile devam edecek.

Bu yıl 17’ncisi düzenlenecek olan Nif Kiraz Festivali yine dolu dolu geçecek. Adını Nif bölgesinde yetiştirilen Kiraz meyvesinden alan festival 09 Temmuz Pazar günü saat 14.00 da kutlanmaya başlanacak. Saat: 14.00’da Gedre Mevkii’ndeki Yörük Oyunları Şenliğinde, yağlı güreş, folklör, yöresel ata oyunları, yörük keçisi ve sağımı, efe oyunları gibi birçok etkinlik gerçekleştirilecek. Saat: 19.00 da ise Nif İlköğretim Okulu önünde eğlence hızla sürecek. Saat: 19.30 itibariyle mehteran takımı konseri, kiraz yeme yarışması, yöresel standlar gibi etkinlikler yapılacak. Ardından ise Sanatçı Mustafa Selçukoğlu ve Dilek Alşahan birbirinden güzel şarkılarını festivale katılım sağlayan vatandaşlar için okuyacak.

 

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …