Cumartesi , Nisan 20 2024

Milletvekillerinden Kayabaş’a Tam Destek

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, seçim çalışmaları kapsamında Menteşeoğlu Mahallesi’nde vatandaşlarla kucaklaştı. AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan ile geçmiş dönem milletvekili Hasan Özyer’in de katılımıyla gerçekleşen miting programında Kayabaş, meşaleler ve havai fişeklerle karşılandı. Yoğun bir katılımın olduğu organizasyonda meydan tamamen dolarken, katılımcıların coşkusu görülmeye değerdi.

Seçim çalışmaları programı kapsamında Fethiye’ye gelen AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ile Yelda Erol Gökcan; Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’ın, Menteşeoğlu Mahallesi’nde düzenlediği mitinge katıldılar. Yoğun bir katılımın olduğu organizasyonda meydan tamamen dolarken, katılımcıların coşkusu görülmeye değerdi.

Program başında Çetin Tokdemir, “Bayrak” isimli şiiri okudu. Daha sonra saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı söylendi. Alkışlar ve sevgi gösterileri eşliğinde kürsüye gelen Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş konuşmasında, “ Şehir girişlerini Fethiye’ye yakışır hale getireceğiz. İlk işimiz bu olacak. 250 milyon TL tutarındaki körfez temizliği projemiz için Çevre ve Şehircilik Bakanımız gereken desteğin sözünü verdi. Kruvaziyer gemi limanı ve kongre turizmi ile gençlerimize istihdam olanağı sağlayacağız. Dünyanın denize en yakın antik tiyatrosuna sahibiz. Burada gerekli restorasyon çalışmalarının ardından ilk etapta ulusal ardından uluslararası boyutta olacak” dedi.

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Hazırlayacağımız projelerle Fethiye’nin trafik ve otopark sorununu da ortadan kaldıracağız. İmar revizyonu ile mağdur olan vatandaşlarımız hem tapusuna kavuşacak hem de ev yaptırabilecekler. İlçemize yeni bisiklet yolları kazandıracağız. Fethiyespor’a ve bütün amatör spor kulüplerine gereken desteği sunacağız. Karaçulha’da 80 dönümlük alan üzerinde kurulacak 180 hanelik TOKİ müjdesini Bakanımız verdi ve bunun için başvurular başladı. Yeni sanayi sitemiz çalışmalarımız devam ediyor. Mevcut sanayi sitemize gelen talepler üzerine revir ve çöp toplama ünitesi yapacağız. Fethiye Devlet Hastanesi ek hizmet binası için çalışmalar başlıyor. Bunun yanında milletvekillerimizin destekleriyle gelişen Fethiye’nin ihtiyaçlarına cevap verebilecek şehir hastanesi projemizin takipçisi olacağız” dedi.

AK Parti geçmiş dönem Milletvekili Hasan Özyer yaptığı konuşmada, “Fethiye’miz büyük bir potansiyele sahip. Daha fazla gelişmesi ve güçlenmesi lazım… Onun için ilçemizi AK Parti iktidarıyla buluşturmamız gerekiyor. Seydikemer’de projeler bir bir hayata geçiyor. Burada yapılacak daha çok işlerimiz var. Sağlık, eğitim, ticaret ve turizmin gelişmesi için yapılacak çok projelere ihtiyaç var” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan konuşmasında, “31 Mart yerel seçimlerinin Muğla ve Fethiye’ye hayırlı olmasını diliyorum. Buradaki coşkudan gördüğüm kadarıyla Fethiye kararını vermiş. Bizim Fethiye’ye yapacak çok işimiz var. Cumhur İttifakının adayı Muhittin Kayabaş için sizden destek istiyorum” dedi.

Son olarak konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, “Cumhur İttifakı’nın bu kadar kaynaştığı, bu kadar güçlü olduğu ilk yer olarak burayı gördüm. Sizin bu coşkunuz ve heyecanınız bizi mutlu etti. Belediye başkan adayımız burada projelerini anlattı. Bunları gerçekleştirmek de bizlerin görevi olacak” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …