Cuma , Nisan 19 2024

Milletvekili Kalyoncu Başarılar Diledi

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ile Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve ekibini Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret etti. AK Parti, MHP, Muğla ve Fethiye Ülkü Ocakları yöneticilerinin yer aldığı programda birlik beraberlik mesajları verildi.

Yerel seçim çalışmaları dolayısıyla tüm bölgeyi ziyaret ettiğini belirten MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve ekibine başarılar diledi. Cumhur İttifakı işbirliğinde Fethiye’yi gönül belediyeciliği ile buluşturacaklarını kaydeden Kayabaş, parti gözetmeksizin Fethiye’ye hizmet edeceklerinin altını çizdi.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ziyarette yaptığı konuşmada, “Cumhur İttifakı Ortaca adayımızın seçim bürosu açılışının ardından Dalaman’da Cumhur İttifakımızın adayı ile ziyaretlerde bulunduk. Daha sonra Fethiye’ye geldik MHP İlçe Teşkilatımızı ziyaret ettik. Şimdi de Cumhur İttifakımızın Seçim Koordinasyon Merkezi’nde bulunuyoruz. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Cumhur İttifakı işbirliğinde bu seçimden zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. Cumhur İttifakı adayımıza ve ilçe başkanlarımıza başar diliyorum, Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu açıklamasında, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Muğla’ya geldik. Ortaca ve Dalaman’da programlarımız oldu. Birkaç gün Muğla ve ilçelerinde çalışmalar yapacağız ve adaylarımıza katkı sağlamaya çalışacağız. Fethiye’de iyi bir başkan adayımız var. Spora değer veren, bir turizm merkezi olan Fethiye için büyük projeler hazırlayan bir adaya sahibiz. İnşallah Fethiye’de başkanımız olacak. Doğa ve geleneklere sahip çıkarak, modern belediyeciliği bir şehre getirmek önemli bir şeydir. Adayımız ve adaylarımız halka hizmetkarlık etmek adına büyük gayret gösteriyorlar. Cumhur İttifakı’nda adil, şeffaf ve hizmet edecek adayları tüm bölgemizde görüyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

Ziyaret için teşekkür eden AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Sayın Hasan Kalyoncu bizleri ziyaret ettiler ve şereflendirdiler. Cumhur İttifakı olarak aynı çatı altında olduğumuz için mutluluk ve gurur duyuyoruz. Beka davası olan bu yerel seçim sürecinde gece gündüz bizimle çalışıyorlar. Bu vatan için kanlarını feda edenlerin yanında bizlerin teri denizde bir kum tanesi kadar olduğuna inanıyoruz. Biz hep beraber Fethiye Belediyesi’ni kazanmaya ant içtik. Bu yolda durmadan, omuz omuza çalışacağız. Birlik ve beraberliğimizi her zaman devam ettireceğiz. Ankara’daki büyüklerimize Fethiye’nin anahtarını armağan edeceğiz. 1 Nisan’dan sonra Fethiye’yi birlikte yöneteceğiz. Parti gözetmeksizin Fethiye halkının hizmetkarı olacağız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …