Çarşamba , Nisan 24 2024

Milletvekili Demir, Muhtarlarla Buluştu

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir; Fethiye’de muhtarlar ile toplantı düzenledi. Fethiye DSİ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yemek organizasyonundan sonra AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir; muhtarlarla toplantı düzenledi. DSİ Sosyal Tesislerinde düzenlenen organizasyona; AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengi, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ve mahalle muhtarları yer aldı.

Yavuz Demir konuşmasında muhtarlık makamının çok eski bir kurum olduğunu ifade ederek “Muhtar seçilmiş kişi demektir. Muhtarlar, bulundukları yerlerin gözü kulağı ve aklıdır. Muhtarlık makamı, her türlü sorunun ve her türlü ihtiyacın dile getirildiği makam ve devletin de temel taşıdır” dedi. Fethiye’ye AK parti belediyeciliğini kazandıracağız diyen Milletvekili Yavuz Demir “AK parti olarak Muğla’da her geçen gün güçleniyoruz. Geçtiğimiz yerel seçimlerde 7 ilçemize AK parti belediyeciliğini kazandırdık. Fethiye ve Milas’ı almaya ramak kaldı. Fethiye’yi artık aldığımızı düşünüyorum. Çünkü partimize her geçen gün ilgi ve alaka artmaktadır. Önümüzdeki seçimlerde AK parti belediyeciliği Fethiye’ye gelecektir, halkımız hizmetin AK parti tarafından geleceğini çok iyi biliyor” dedi.

Konuşmasına devam eden Yavuz Demir “halkımız direk olarak beni arıyor. Biz tabiki halkımızın sorunlarını ve sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz. Benim rican direk olarak beni değil teşkilatı arayarak bize ulaşmalarıdır. Vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan en büyük ricam bu; ilk önce AK Parti Fethiye ileç başkanlığı ile irtibat kurulsun ondan sonra mesele bana teşkilatlar tarafından aktarılsın. Bu şekilde daha uygun olur” dedi.

“Muhtarların sorunlarını dinleyen” Demir; taleplerin takipçisi olacağını belirtti. Mahalle muhtarlarının sorunlarını dinlemeye devam ettiklerini vurgulayan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Sayın milletvekilimiz Milas’taki programının ardından Fethiye’ye geldi. Amacımız muhtarlarımız ile vekilimizi bir araya getirmekti. Milletvekilimiz Yelda Erol Gökcan ve muhtarlarımız ile 20-25 gün önce bazı konuları konuşup, muhtarlarımızın şikayet ve sorunlarını dinlemiştik. Burada tekrar Milletvekilimiz Mehmet Yavuz Demir ile muhtarlarımızın sorunları ile ilgili istişare de bulunacağız” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir konuşmasında, “Muhtarlar benim için çok kıymetli. Özellikle Cumhurbaşkanımız, muhtarlara ne kadar çok önem verdiğini her vesile ile gösteriyor. Zaman zaman da muhtarlar ile toplantılar yapılıyor. Bence bu toplantılar muhtarlık müessesinin ne kadar önemli olduğunun bir göstergesi. Muhtar seçilmiş kişi demektir. Muhtarlar, bulundukları yerlerin; gözü kulağı ve aklıdır. Muhtarlık makamı, her türlü sorunun ve her türlü ihtiyacın dile getirildiği makam ve devletin de temel taşıdır. Bu yüzden muhtarlara karşı sonsuz bir saygım var” diye konuştu. Muğla’da önemli hizmetlerin hayata geçirildiğinin altını çizen AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, “Bizim göreve geldiğimizden bu yana 2,5 yıl geçti. Ben bu süre zarfında pandemi dönemi olmasına rağmen, diğer bölgelere göre Muğla’ya çok güzel hizmetler yapıldığını düşüyorum. Bizler mecliste her bölgenin milletvekilleri ile görüşüyoruz. Mesela onlar pandemi döneminde bakanlar ile bir defa görüşmüşlerse, emin olun biz Muğla Milletvekilleri olarak bakanlar ile 4 defa görüşmüşüzdür. Bizim nasıl çalıştığımızı şaşkınlıkla izliyorlar. AK Parti Muğla Milletvekilleri olarak bizim meclisteki duruşumuz; içeride ve bahçede bile birlikte oluşumuz herkesin, hatta Cumhurbaşkanımızın bile dikkatini çekmiş. Çünkü bir bölgede vekiller ne kadar uzlaşı içinde çalışıyorlar ise o bölge o kadar hizmet alıp başarılı oluyor” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …