Çarşamba , Nisan 24 2024

LİSESİ GENÇ KALMELERİNDEN KAHRAMAN ASKERLERİMİZE MEKTUP

Şefika Pekin MTA Lisesi Genç Kalemler Kulübü öğrencileri kulüp rehber öğretmeni Nursel Dündar’ ın organize ettiği örnek bir çalışmaya imza attı.

Okulun edebiyat öğretmeni Nursel Dündar şunları söyledi:  “17 Aralık 2016 Cumartesi günü Kayseri Erciyes Üniversitesi önünde gerçekleşen terör saldırısından sonra Genç Kalemler olarak askerlerimize yapacağımız moral desteğinin anlamlı olacağını düşündük. Bu sebeple yazdığımız içten mektupları 1. Komando Tugayı Hava İndirme Tabur Komutanlığına gönderdik.  Projeyle bizler için canını seve seve eden askerlerimize moral sağlamayı, yalnız olmadıklarını düşünmelerini istedik. Fakat bu sayede öğrencilerimizin de milli ve manevi duygularının depreştiğini, peygamber ocağına ne kadar güzel duygular beslediklerini gördük. Bizi bu çalışmalarımızda destekleyen okul müdürümüz Yıldız Özeren’e ve yazdıkları duygu dolu mektuplar için GENÇ KALEMLER KULÜBÜ öğrencilerime teşekkür ederim. KAHRAMAN TÜRK ASKERİ VATAN SANA MİNNETTAR!’ dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …