Perşembe , Nisan 25 2024

Fethiye Halkı, Şampiyonu Bağrına Bastı

Avrupa Güreş Şampiyonası erkekler serbest stil 57 kilo finalinde Rus Müslim Sadulaev’i mağlup ederek, Fethiye halkı ve tüm Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan Süleyman Atlı memleketi Muğla’nın Fethiye İlçesinde coşkulu şekilde karşılandı.

Süleyman Atlı’nın Dalaman Havaalanına geleceğini duyan Fethiyeliler ve yakınları onlarca araçlık konvoyla Atlı’yı Dalaman Havaalanında davul zurnalarla karşıladı. Atlı’nın annesi Zehra Atlı ile Babası Ziya Atlı Avrupa şampiyonu oğluna çiçekler sunarken, sevenleri de yine çiçek yağmurunda bulundu. Davul zurna eşliğinde Dalaman Havaalanında karşılanan Süleyman Atlı’yı karşılayanlar arasında Seydikemer İlçesi Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır ile Fethiyeli turizmciler de yer aldı. Dalaman Havaalanından Fethiye’ye ellerinde Türk bayrakları ile araçlarında ise ”Seninle gurur duyuyoruz şampiyon” yazılı afişler eşliğinde davul zurnayla onlarca araç şampiyon Süleyman Atlı’yı Fethiye Belediyesi önüne getirdi. Fethiye Belediyesinde Süleyman Atlı’yı Belediye Başkanı Alim Karaca ile Belediye bandosu marşlarla karşıladı. Süleyman Atlı ile davul zurna eşliğinde kısa süreli oynayan arkadaşları ”Atlı ile gurur duyuyoruz” dediler. Süleyman Atlı, ”Romanya’da düzenlenen Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 57 kiloda şampiyon oldum. Fethiye ve Türk halkının duaları şampiyonluğunda önemli bir etkendir. Dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Şimdi Olimpiyat Şampiyonluğu ve Dünya şampiyonluğu için hazırlanacağım. Havaalanına kadar gelerek bana destek olan aileme ve tüm dostlara teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …