Cuma , Nisan 26 2024

Koronaya Yenik Düştü

Fethiye Devlet Hastanesi’nde çalışan evli ve 3 çocuk babası, Bekir Kaya Covid-19’dan hayatını kaybetti. Fethiye Devlet Hastanesi Müdürü Bilal Bildirici, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Hastanemizde Covid-19 tedavisi görmekte olan Hizmetli Personelimiz Bekir Kaya vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet; Ailesine, sevenlerine ve sağlık çalışanlarımıza başsağlığı dilerim.”

Fethiye Devlet Hastanesi mutfak personellerinden 58 yaşındaki Bekir Kaya, tüm müdahalelere rağmen yakalandığı korona virüse yenik düştü. Yaklaşık bir haftadır tedavi gören Kaya’nın hayatını kaybetmesi hastane çalışanlarını yasa boğdu. Korona virüs teşhisi ile hastanede tedavi gören fenalaşarak yoğun bakıma alınan Bekir Kaya, hayatını kaybetti. 33 yıldır Fethiye Devlet Hastanesi’nde çalışmakta olduğu öğrenilen Kaya için hastane yönetimi ve mesai arkadaşları hastane bahçesinde veda töreni düzenledi.

Fethiye Devlet Hastanesi’nde aşçı ve hizmetli olarak 33 yıldan bu yana görev yapan, evli, 3 çocuk babası Bekir Kaya, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Kronik rahatsızlıkları bulunduğu öğrenilen Bekir Kaya’nın, yaklaşık 1 hafta önce test sonuçları pozitif çıkınca çalıştığı hastanede tedavi altına alındığı ve yoğun bakım tedavisi sırasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Bekir Kaya için, Fethiye Devlet Hastanesi bahçesinde helallik töreni düzenlendi. Törene, Bekir Kaya’nın eşi Güzay Kaya ile çocukları Safiye, Rabia ve Burak’ın yanı sıra, Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Okulu, Sağlık-Sen Muğla Şube Başkanı Özcan Çiçek ile doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …