Cuma , Nisan 19 2024

Kitaplarında Mutlu Olmayı Anlatıyor

Fethiye’ye Sık Sık Gelen ve Fethiye Devlet Hastanesinde Nöroloji Doktoru Olarak Görev Yapan Kızı Dr. Semra Şengün KARAÇAYIR’ı da Görmeye Gelen Yazar Rasim ŞENGÜN Adeta Bir Fethiye Sevdalısı…

THK’da Hava Astsubay olarak Yurtiçi ve Yurtdışı birçok bölgede görevi esnasında büyük başarılara imza atan Emekli Hava Bçvş. Ödemişli Rasim Şengün yıllardır gözlemlediği olayları derleyip kendi bakış açısıyla harmanlayarak Kitap haline getiriyor. Yazdığı Kitaplarda Fethiye’den de zaman zaman bahseden yazar, Fethiye’yi çok sevdiğini dile getiriyor. Yurdun birçok bölgesinde imza günü düzenleyen yazar özellikle öğrencilerden büyük ilgi görüyor.

FETHİYE AŞIĞI YAZAR KİTABINDA MUTLU OLMAYI ANLATIYOR

Geçtiğimiz yıllarda Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’de de imza günü düzenleyen Yazar Rasim Şengün Fethiye’de Fethiye Halkıyla kaynaşmayan mutlu olduğunu dile getirdi. İkinci Baskısını yaptığı “Mutlu Olabilmek” kitabında mutlu olabilmenin sırlarını anlatıyor ve tiyolarını veriyor. Yazar Şengün’ün Kitaplarının Editörlüğünü de Kızı Pelin yürütüyor. Anadolu turnelerinde eşi Nermin hanım onu biran olsun yalnız bırakmıyor. Yazarın kitapları aynı zamanda internet üzerinden de temin edilebiliyor. Emeklilik günlerini kitap yazarak insanlara faydalı olmayı düşünen yazarı birçok kitap fuarında imza günlerinde görmek mümkün.

Bizler de Ege Gazetesi olarak Fethiye sevdalısı yazarımıza yazılarında Fethiye’ye de yer verdiğinden dolayı teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Haberimizi kendisinin muhteşem bir sözüyle bitiriyoruz. “Mutluluk, Kitapların Satırlarında Saklı”

 

       

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …