Perşembe , Nisan 18 2024

Kaymakam Şahiner’i Ziyaret Ettiler

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında başarılı sporcular Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i makamında ziyaret etti.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’üncü yılını kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftasında Fethiye adına müsabakalara katılarak başarılı olan sporcuları makamında ağırladı. Fethiye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve spor hocalarıyla birlikte Kaymakam Şahiner’i ziyaret eden genç sporcular, başarılarını anlattı.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftasını idrak edeceğiz. Bu hafta hazırlamış olduğumuz etkinliklerle bu haftayı kutlayacağız. Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 100’üncü yılını kutlayacağız. Bu 100’üncü yıla layık bir nesil olabilmek, 100’üncü yılı en iyi şekilde anlamak ve anlatabilmek amacıyla ciddi programlar hazırlandı. Bizler kendimizi her alanda; fen, bilim, spor, tarih alanlarında en iyi şekilde yetiştirmek, ülkemize faydalı olmakla yükümlüyüz. Bu millet bizler için, sizler için o kadar çok fedakarlıklarda bulunuyor ki bize düşen derslerimize çok çalışmak. Olimpiyatlar başta olmak üzere yapılan uluslararası müsabakalarda ülke olarak biraz daha gayret etmemiz gerektiği ortaya çıkıyor. Onun için sizlere ve bizlere çok büyük görevler düşüyor” diye konuştu.

İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ”Gençlik Haftamızı Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i ziyaret ederek açtık. Bu anlamda bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Spor alanında bize verdiğiniz her türlü destek nedeniyle tüm sporcu arkadaşlarımız ve spor camiası adına sizi teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …